De meeste mensen kennen Rob Klerkx als drummer van Moke en PAULUSMA, maar wij kennen hem al jaren als frontman en zanger van Rob Klerkx & The Secret. Met de singles Turn, Island en Carry my love stond Rob al eerder in de Indie Chart. Al 6 albums produceerde de band en de zevende is ook een feit: ‘Fever dream’. Daarvan is ‘Gold’ de catchy single en die stijgt deze week naar de eerste plaats van de Indie Chart.
 
In de Indie Chart hoor je vandaag verder nieuwe songs van Saint Charlie, The Mysterons, Moss, DeWolff, Alcuna Wilds, Somersault baby, Lucas Hamming, NAVARONE, Alaskans, Moon Tapes, Black Operator, Endfield, The Road Home, Drive By Wire, Stookvogel, Mxrcxl, Vera’s Charm, Gashunters, First E, MoonUnit, Terrafyght, Mister and Mississippi, Fervid, I believe in my mess, Klangstof, Lowland Kid en Fruitmachine.
 
De Indie Chart kun je beluisteren op zondag van 12-15 uur op IndieXL. De herhaling is op dinsdag van 17-20 uur. Check de complete hitlijst op: http://www.free40.nl/charts/indie.php.
 
IndieXL doet echt wat voor de Nederlandse popmuziek!
 
https://www.youtube.com/watch?v=1GvZH4G3WAY