Het SPY FESTIVAL in EMMEN viert haar jubileum met Indie Chart helden FIEP, Orange Skyline en Marathon. met Indie Chart helden FIEP, Orange Skyline en Marathon. Het 2e lustrum van het festival vindt ook dit jaar plaats in het Atlas theater op zaterdag 20 mei. Opnieuw is er weer veel ruimte voor Drents talent en daarmee een staalkaart van nieuwe spannende bands uit de regio. Het festival biedt opkomende acts de mogelijkheid zich te presenteren en stelt het publiek in staat kennis te maken met deze nieuwe acts.

Het festival is 10 jaar geleden in het leven geroepen door The Bake Shop samen met Douwe Sterkenburg. Dit jaar is er geen middagprogramma maar wordt het avondprogramma verdeeld over 2 zalen.
In de line up vindt je acts als Marit Nygård en de Medemens, zij neemt dit jaar deel aan het Hit the North talent traject, daarnaast hiphop van Dylamic, de Franstalige 60ies pop van FLEUR, de art pop van Malu, de indie van FIEP, en natuurlijk de van oorsprong Drentse band Orange Skyline met hun show, de avond sluit af met de zeer energieke postpunk van Marathon.

SPY is een onderdeel van Stichting The Bake Shop die ook maandelijks The Bake Shop Presents! organiseert waar de nadruk ligt op lokaal en regionaal talent met eigen nummers.
Tickets zijn te bestellen op https://spyfestival.nl/
 
 
spyfestivallogo
spyfestivallogo