Rondé, Silent War, Emil Landman, Martin Garrix en Radio Eliza: zomaar een paar acts die ontstaan zijn op de Herman Brood Academie on Tour. Nederlands beste MBO voor een opleiding in de muziekindustrie heeft zijn sporen in het muzieklandschap al ruimschoots verdiend. De muzikanten in opleiding blijven echter niet alleen werkzaam in de studieruimtes: middels de Herman Brood Academie On Tour kan het publiek kennismaken met het nieuwe talent van de Herman Brood Academie voordat de doorbraak naar het grote publiek plaatsvindt. Daarnaast krijgen de studenten de kans om op te treden buiten de regio Utrecht en zich aan de rest van Nederland te presenteren.
 
Dit alles maakt het mogelijk dat The Bake Shop met trots kan mededelen dat jullie op 25 februari vanaf 20:00 uur in de Nabershof Noordeind kennis kunnen maken met de volgende acts:
 
FOES: een combinatie van een lieve singer-songwriter en een drukke heftige gitarist, maar dan beide uit hun comfort zone. Bij het kruizen van elkaars paden, besluiten Melanie Kazemieren en Jannes van Kaam de muzikale krachten te bundelen.
 
Laura: is een meisje met te veel emoties, die ze omzet in het schrijven van liedjes. Zoals ze het zelf omschrijft: “Nederlandstalige (americana) pop. Goudeerlijk met veel lieve randjes.”
 
Somersault Baby: wanneer de eerste tonen worden aangeslagen, zet deze formatie de wereld op zijn kop. Geïnspireerd door PJ Harvey en the Pixies maken zij zogenaamde ‘Sludgepop’. Dreunende baslijnen, vieze gitaren en beukende drums zorgen ervoor dat alles dat aan de muren hangt direct zijn weg naar de grond vindt.
 
De toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht. Meldt je aan voor dit evement via info@thebakeshop.nl om verzekerd te zijn van een plek!
 
Wat de Herman Brood Academie en The Bake Shop met elkaar gemeen hebben? Heel simpel: beiden steunen het ontwikkelen van muzikanten! ‘Er zijn zoveel getalenteerde acts die niet alleen een plek verdienen om te spelen, maar die het ook verdienen om gehoord te worden!’, aldus The Bake Shop oprichters Evert Hoven en Harrie Wegkamp.
 
Wanneer, waar?
25 februari, Nabershof Noordeind 21 Emmen
 
Kijk voor meer info op:
http://www.thebakeshop.nl/evenementen/herman-brood-academie-on-tour.html