Timothy Showalter, de man achter de band Strand of Oaks, staat bekend als singer-songwriter met baard, gitaar en gebroken hart. Op zijn nieuwste plaat ‘Hard Love’ bezingt Showalter de bijzondere ervaringen die opdeed tijdens excessieve tournees, zijn moeizame huwelijk en de bijna-dood van zijn jongere broer. Een beladen plaat dus, met wederom vol mooie melodieën die je ook kunt horen op zijn eerdere albums.
 
Nieuwe plaat ‘Hard Love’ is op komst, dus de band mag weer op tour! Het album is een rock & roll plaat, maar vooral een nieuwe kennismaking met de oprechte, emotionele en persoonlijke teksten van de geliefde frontman. Strand of Oaks staat al weken hoog in de Free40 met de single ‘Radio kids’.
 
Strand of Oaks speelt op zondag 26 februari in EKKO in Utrecht. En IndieXL mag 2 kaarten weggeven. Wil jij 2 gratis kaarten winnen voor dit concert? Mail dan naar radio@indiexl.nl onder vermelding van ‘Strand of Oaks’ en vertel waarom jij graag bij dit concert wil zijn. De actie loopt t/m 16 februari. De winnaars ontvangt op 17 februari bericht.
 
http://ekko.nl/productie/strand-of-oaks-2
 
https://www.youtube.com/watch?v=qSEdhB9faEs