Op 26 en 27 mei vindt het London Calling Festival weer plaats in Paradiso Amsterdam. Het festival London Calling, dat twee keer per jaar plaatsvindt in Paradiso, begon in 1992 als showcasefestival voor de nieuwste beloftes uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig biedt London Calling aan nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit het de hele wereld een podium, als springplank naar clubs en festivals.
 
Ook dit jaar staan er weer mooie namen op het podium. Bands als The Districts, POND, Black Honey, British Sea Power en WHITE staan/ stonden recentelijk in de Free40. Ook Palace, Flyying Colours, MANNEQUIN PUSSY en Childhood zijn geen onbekenden van IndieXL. De komende weken hoor je op IndieXL extra veel muziek van de bands die op London Calling spelen.
 
Wil jij kans maken op 2 gratis passepartouts voor de 2 London Calling avonden? Mail dan snel naar radio@indiexl.nl onder vermelding van ‘London Calling’ en vertel welke bands jij graag wil zien en waarom. Stuur je mail uiterlijk 15 mei. Op 16 mei ontvangt de winnaar bericht.
 
Meer informatie over de line-up en kaarten vind je op www.londoncalling.nl.
 
Liefhebbers van London Calling luisteren naar IndieXL!
 
http://www.londoncalling.nl/