Aanstaande donderdag 15 november viert Mumford and Sons de release van hun nieuwe plaat Delta met een aantal exclusieve events verspreid over de wereld. Ook in Nederland is er zo’n event: in Podium de Vorstin in Hilversum. Daar mag een groepje fans voor het eerst samen -nog voordat het uitkomt- het nieuwe album luisteren, dat visueel wordt bijgestaan door speciaal ontwikkelde beelden door National Geographic. Daarnaast maken aanwezige fans kans op toffe M&S-prijzen tijdens een Ultimate Fan Contest en is het vooral de ultieme get-together voor de Mumford and Sons fan.
 
Mensen kunnen alleen op dit event aanwezig zijn als ze in bezit zijn van een uitnodiging. In totaal is er plaats voor slechts 100 fans. En wij mogen 2 kaartjes weggeven zodat jij met een vriend of vriendin dit exclusief release event mag bijwonen.
 
Wil jij kans maken op deze 2 tickets? Dan wel snel reageren. Vertel ons waarom jij daar graag bij aanwezig wil zijn. Dat doe je door te mailen naar radio@indiexl.nl onder vermelding van Mumford and Sons. Doe dat wel voor dinsdagavond 13 november 18:00 uur. De winnaar ontvangt dinsdagavond bericht.
 
Dus:
Officieel ‘Mumford and Sons: Delta Release Event’
Donderdag 15 november, 19:00 – 22:00
De Vorstin, Hilversum, NL