Nieuwsgierige muziekliefhebbers kunnen op dinsdag 20 en woensdag 21 september terecht in Paradiso om vele nieuwe indie- en popartiesten te ontdekken tijdens mini-festival Indiestadt. Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn festival in diezelfde week pikt Paradiso Amsterdam de krenten uit de pap.
 
Indiestadt deelt diverse bands en artiesten met het Hamburgse Reeperbahn Festival, een van de belangrijkste, wereldwijde showcasefestivals voor aanstormende acts zoals GROUPLOVE, HOLY HOLY, GOOSE, BRONCHO, Otherkin. Bands die je geregeld hoort op IndieXL! Check het programma op Indiestadt: Izzy Bizu, Sunflower Bean, The Lemon Twigs, Grouplove en meer of op http://www.indiestad.nl/indiestadt-festival/. Overigens is Nederland dit jaar partnerland voor Reeperbahn Festival met een flinke delegatie artiesten.
 
Er zijn nog kaarten voor Indiestadt beschikbaar maar je moet er snel bij zijn. Je kunt ook kaarten winnen voor dit geweldige festival, want IndieXL mag 2×2 passe-partouts weggeven aan luisteraars. Wil je kans maken op 2 gratis passe-partouts, stuur dan een mailtje naar radio@indiexl.nl onder vermelding van ‘Indiestadt’ en geef aan waarom jij graag naar Indiestadt wil. De actie loopt t/m zondag 18 september 2016. De winnaars ontvangen maandag 19 september bericht.
 
Als je van Indie houdt luister je naar IndieXL!