Zin in een avondje goede muziek van Nederlandse bodem? Grijp dan nu je kans en maak kans op gratis kaarten voor The Mysterons en Echo Movis. Deze bands spelen zaterdag 25 februari in EKKO in Utrecht en IndieXL mag voor deze show 2×2 kaartjes weggeven!
 
The Mysterons hebben momenteel 2 hits in de Indie Chart: ‘Turkish delight’ en ‘Sold my medicine’. Maar je kent ze waarschijnlijk ook van de vorig jaar verschenen Indie Chart hits ‘Thunderbird’ en ‘Mellow guru’.
 
The Mysterons (vernoemd naar een poppenserie uit de jaren ’60: ‘Captain Scarlett And The Mysterons’) is begonnen als schoolproject, maar inmiddels zijn ze het puberale wel ontstegen. Festivals en clubs als Lowlands, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique en Paradiso gingen al voor de bijl. The Mysterons klinkt als Ennio Morricone meets Portishead, met een vleugje Philip Glass, maar toch heeft de band tegelijkertijd een hele eigen sound te pakken. Twee weken na de release van hun eerste album staan ze bij ons!
 
Echo Movis is een driemans formatie, afkomstig uit Baarn en Soest. Ze laten zich uitgebreid inspireren door de sixties en nineties, en met een eigen sausje eroverheen komt daar hele fijne, aanstekelijke pop uit, met een flinke dosis psychedelica. Het debuutalbum ‘Beautiful Glitch’ werd in 2015 gereleased, en inmiddels is ook de tweede EP ‘At The Edge Of The Sea’ uitgebracht, waarmee Echo Movis definitief van de grond lijkt te zijn gekomen!
 
Wil jij kans maken op gratis kaarten? Mail dan naar radio@indiexl.nl onder vermelding van ‘Mysterons’ en vertel waarom jij deze avond graag wil bijwonen. De actie loopt t/m 15 februari. op 16 februari ontvangen de winnaars bericht.
 
http://ekko.nl/productie/the-mysterons