Donderdag 17 maart spelen The Brahms en Close Up in EKKO in Utrecht en wij mogen 2×2 kaarten weggeven voor dit avondje heerlijke Indiepop van Nederlandse bodem.
 
The Brahms maakt catchy muziek. De band – ontstaan op de Herman Brood Academie – had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een hit te pakken. Het nummer staat op de EP ‘Meraki’, die afgelopen jaar verscheen. The Brahms speelde al in de grootste zalen van Nederland. Zo deden ze de aftershow voor The Kooks in de Heineken Music Hall, waren ze het support voor o.a. OK Go, I Heart Sharks en We Were Promised Jetpacks.
 
En geloof ons, dit is nog maar het begin. De setlist van The Brahms staat namelijk vol met zomerse indiepop, melodische texturen en energieke uitbarstingen. Melodieën die niet snel uit je hoofd gaan en die je nog lang blijft neuriën. Luister maar eens naar ‘Homerun’. Ga er maar vanuit dat ook het materiaal van hun aanstaande tweede EP in goud zal veranderen.
 
Het belooft op 17 maart een heel mooi feestje te worden met Close Up als voorprogramma! En jij kan er gratis bij zijn! Mail naar radio@indiexl.nl waarom jij hier graag bij wilt zijn. De actie loopt tot 14 maart. Op 15 maart maken we de winnaars via FaceBook bekend.
 
http://ekko.nl/productie/the-brahms