De Noord-Ierse band Therapy? bestaat al bijna 30 jaar. In 1989 opgericht  bleken gevoelens van vervreemding, frustratie en ontwrichting voor Therapy? een uitstekende inspiratiebron. Het gevoel van achterdocht en verwarring dat deze eigenwijze band als buitenstaander en eeuwige underdog sinds het begin van zijn carrière voelde en verwoordde in zijn muziek, songteksten en video’s sluit nog immer bij de huidige tijdsgeest aan.
 
De band brengt een toegankelijke mix van rock, punk en metal en scoorde hits in de Free40 met singles als Nowhere, Die Laughing, Stories, Diane, Church of Noise, If It Kills Me, My Voodoo Doll en Rain Hits Concrete. En afgelopen jaar verscheen het album Cleave.
 
op 27 januari speelt Therapy? in de Melkweg Amsterdam en IndieXL mag voor dit concert 3×2 tickets weggeven. Wil jij met een vriend of vriendin gratis naar dit concert? Mail dan naar radio@indiexl.nl o.v.v. Therapy waarom jij Therapy graag wil zien. Doe dat wel uiterlijk zondag 20 januari. Maandag 21 januari ontvangen de winnaars bericht.