Woensdag 29 maart speelt You Me At Six in Paradiso Amsterdam. Deze band uit Weybridge, Surrey in Engeland is al sinds 2004 bij elkaar en heeft sindsdien diverse hits gescoord in de Free40 waarvan ‘Finders keepers’, ‘Loverboy’, ‘Reckless’ en ‘Room to breathe’ de grootste hits waren en nog geregeld voorbijkomen op IndieXL. De band van zanger Josh Franceschi leverde dit jaar haar vijfde album af getiteld ‘Night people’.
 
Muzikaal moet je de band plaatsen tussen de poppunk van bands als All Time Low, Good Charlotte en Kids in Glass Houses. Powerpop met catchy refreintjes en stevige gitaren is het succesvolle recept You Me At Six.
 
Een concert, een nieuwe plaat; tijd om deze band deze week in het zonnetje te zetten. Je hoort You Me at Six vanaf vandaag dan ook geregeld voorbijkomen op IndieXL als ‘Band van het Moment’.
 
In het voorprogramma in Paradiso speelt overigens The Amazons. Voor hen die de concerten eerder dit jaar hebben gemist is dit meteen een unieke gelegenheid deze veelbelovende band nog in het clubcircuit live te zien.
 
https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/You-Me-At-Six.htm
 
https://www.youtube.com/watch?v=KFL9wRLpgng