The Bake Shop heeft een neus voor lokaal, regionaal en landelijk poptalent. Op 25 mei komt dit tot uiting met een zesde editie van The Spy And The Butcher Festival. Op het affiche prijken namen uit het gehele land die de afgelopen tijd zich van hun beste kant hebben laten zien. Met artiesten als TAPE TOY, FFOOSS, Nadua en Meadowlake gaat het festival de klok rond in de Grote Kerk in Emmen.

Net als andere evenementen van The Bake Shop ligt de nadruk op de lokale muziekscene. Artiesten zoals Nadua, The Mudd, CYNN, Meadowlake en Hannah Mae komen uit de noordelijke provincies, waarvan Nadua en Hannah Mae zelfs uit eigen provincie. Zij worden aangevuld met landelijke acts zoals TAPE TOY, FFOOSS en Elsa Lester. Waar de artiesten ook vandaan komen, de opkomende acts krijgen allen de mogelijkheid om zich aan een nieuw publiek voor te stellen. Daarnaast kunnen de artiesten op deze manier veel leren aan elkaar.

Naast de bovengenoemde optredens worden muzikanten bijgepraat in workshops over de do’s en don’ts, is er een vinylstand en nog meer. Check voor meer info: https://www.thespyandthebutcher.nl/