Crowdfuning is inmiddels hot bij vele bands die wij ook van harte steunen. Nieuwe muziek hoor je immers bij Indie XL en daarbij is er voor vele bands de hulp middels crowdfunding een prima middel om de nieuwe muziek te laten horen.

“Een persoon met een goed idee kan dit aanbieden op een online crowdfunding-platform. Iedereen die de potentie van het project ziet, kan een geldsom investeren totdat het streefbedrag is bereikt en het idee gerealiseerd kan worden.” Elsevier – Juni 2016

Momenteel zijn o.a. Wolves Dressed In Sheep & Kid Harlequin bezig met de crowdfunding. We kennen deze 2 bands van “Hot Rod” en “Wired”. Die we in de charts of als video van de dag voorbij zagen komen.

Wolves Dressed In Sheep steun je hier.

Kid Harlequin steun je hier.

IndieXL is een particulier-initiatief en het kost natuurlijk geld om het station in de lucht te houden. We zijn daarom op zoek naar sponsors en donateurs. Donateurs kunnen bijdragen in de kosten. Dat kan al door een éénmalige bijdrage te leveren of maandelijks een (klein) bedrag over te maken. Dat kan al voor bijvoorbeeld 3, 5 of 10 euro per maand. Maar het mag natuurlijk ook meer zijn.

DONEER

Door IndieXL te steunen zijn wij in staat Nederlands talent echt een kans te geven en Indiemuziek en in het bijzonder Nederlandse Indiemuziek te ondersteunen. Alle binnengekomen bedragen worden gebruikt voor de exploitatie van het radiostation. Er zijn geen betaalde medewerkers of bestuurders en we huren geen duur pand e.d.

Steun (Nederlands) talent, steun IndieXL!